365 korttia sanomalehdistä/Kortti 8: Tässä kortissa on käytetty valmista taustapaperia, mutta kuvat ovat sanomalehdistä. Sitten piirtelin ja värittelin vähän kultatussilla. Kruunussa on vielä tuollaiset kultaiset tarrapallukat.

Mitä mielessä/Kortti 2 VESI: Viime päivien pakkasten vuoksi meillä on ollut vesiongelmia. Ja kun hanasta ei tule muuta kuin kylmää tai vaihtoehtoisesti kuumaa, niin oma riesansa se on. Ja kun mieskin on ollut samaan aikaan reissussa, niin epävrmuus siitä, mitä talon rossipohjan alla kulkevissa rööreissä tapahtuu, on ollut melkoinen. Onneksi mitään, esimerkiksi kuumavesivaraaja, ei ollutkaan oikeasti rikki.

Oma lukunsa ovat hevoset. Jos tuollaisella massalla ja suolistolla varustettu eläin ei saa riittävästi juodakseen, niin huoli on melkoinen.

No, tässä sitä vain pajatetaan kuumasta ja kylmästä ja melkoinen osa maailmaa kärsii koko ajan puhtaan veden puuttumisesta. Oikeastaan siihen liittyviä ongelmia on aika vaikea käsittää. Kun täällä on ilman vettä, niin tietää että ennemmin tai myöhemmin asia korjaantuu eivätkä kaivot ole kuivia satojen kilometrien alueella.