Tällaisena aurinkoisena kirkasmieli-aamuna tulee mieleen kaikenlaista. Ja nyt sain idean, joka on ehkä ihan tyhmä, mutta sillähän siitä pääsee että jättää omaan arvoonsa. Mutta jos kiinnostaa, ottakaa yhteyttä vaikkapa sähköpostiini, niin ei käytetä blogitilaa tähän.

Eli minulle tulee työni vuoksi paljon, tosi paljon, kuvamateriaalia. Siis vanhoja sivuja satukirjoista, historiankirjoista lehdistä yms. Myös koristeellisia, lue taustaksi sopivia, esilehtiä samoin kuin yksivärisiä ja valmiiksi kellastuneita esilehtiä tulee paljon. Finjettejäkin ja kauniita yksittäisiä alkukirjaimia. Myös kuvia kartoista yms.

Hyödynnän tätä mm. hävitettävistä kirjoista tulevaa matskua tietysti itse. Mutta sitä on niin paljon. Ja toisaalta aloittelevana ATC-harrastajana minulta taas puuttuu pikkutilpehööriä; eylettejä, haaraniittejä, tarroja, miksei uudempaa paperia tai kuvaa...mitä vaan. Eli olisin valmis vaihtamaan, saataisiin tämä paperitavara paremmin hyötykäyttöön.

Sen verran vielä tästä minun matskustani...Kenenkään ei tarvitse olla huolissaan siitä, että pistän kelpo kirjoja täällä säpäleiksi. En ole mikään kirjojen teurastaja, päin vastoin. Mutta epäkuranttia, rikkonaista yms.tavaraa riittää...

Eikä sitten mitään niuhotusta. Minä pistän reilun nipun tavaraa esim. helpostikuoreen ja vaihtokaveri katsoo mielensä mukaisesti vastineeksi jotakin. Ja jos ei sillä kertaa ole, niin toisella.

Voin myös yrittää täyttää toiveita, tosin väljästi. Eli "toivon kukkia" käy, "viloetteihin orvokkeihin kolmella lehdellä" aikani ei riitä.

Siispä ota yhteyttä ja kommentitkin tervetulleita. Eikä tarvitse olla ATC-harrastaja, muutkin paperiaskartelijat siitä vaan!