Olen jouluihminen, pakko tunnustaa sovinnolla! Joulun kauneus vetoaa minun kaikkiin aisteihini. Ja joulun kauneudella tarkoitan siis koko skaalaa; teot, ajatukset, koristelut, tuoksut, musiikki...koko hoito.

Koska olen kuitenkin myös stressi-ihminen, olen usean vuoden ajan yrittänyt jo tuolta marraskuulta tehdä yhden - vähintään - jouluisen teon päivässä. Minusta on turha punkea kaikkea jouluista pariin pyhään, kun tästä kivasta ajasta voi nauttia pidempäänkin.

Välillä joulutekoni voivat vaikuttaa aivan hassuilta, mutta minähän niistä päätän! Ajattelin huomisesta lähtien laittaa tänne blogiini ainakin yhden jouluisen teon parin päivän välein. Mikään sen hurjempi haaste tämä ei ole, mutta olisihan se kiva nähdä ja kuulla mitä muut puuhaavat. Ja saada vaikka ideoita...

Jouluisen teon ei tarvitse olla askartelu tai käsityö. Se voi olla jokin perhettä tai tuttavaa tai tuntematonta ilahduttava juttu. Tai sinua itseäsi. Kaikki käy!

Aloitan siis huomenna. Kuvia - ainakin aiheeseen liittyviä - tulee olemaan aika vähän, kuvansiirrollisista ongelmista johtuen. Mutta tarinoidaan...

Eli postaus vaan tänne kun siltä tuntuu ja lopuksi vodaan laittaa vaikka arpajaiset pystyyn. Ajattelin että viimeinen päivä olisi 23.joulukuuta, mutta mukaan voi siis tulla kerran tai kymmenen kertaa - ihan mielen mukaan!