Askartelurintamalla oma Uusi vuoteni alkoi ripsakasti. Pääsin vihdoinkin aattona Variston Sinooperiin ja Sinelliin. Kummassakin oli aleja, joten...Mukaan tarttui puolihintaisia Tilda-papruja ja tarroja, useita kivoja leimasia, niin kalliita haaraniittejä ja koristeita, että vasta puolella hinnalla raatsi ostaa...

Ja toki. Joulukuussa hankkimani Big Shotin stanssejahan minä oikeasti menin hankkimaan. Nyt on ATC-stanssi, lukko ja avain sekä kirjainstanssi. Pyrin näissä stansseissa samoin kuin leimasimissakin monikäyttöisyyteen. Muutenhan tämä on loputon ostosparatiisi. Silti...joskus...

Aattoiltana, siis eilen,olikin vihdoin aikaa korteille. Tein yhteensä kolme korttia, kaksi Värikollaasin maahaasteeseen ja yhden Ainon Rump Rump Rullaa haasteeseen. Kylläpä rentoutti!

Kokeilin myös ATC-stanssia, hyvin muuttuivat jouluajan suklaarasiat korttipohjiksi. Aamulla jatkoin reippaana jätepahvin silpomista. Sama vempain tekee myös niitä sellaisia kulmia. Suosittelen kaikille laiskiaisille, joita itse pohjapahvien leikkominen tympii!

Niin, kun lähdimme miehen kanssa Varistosta kotia kohti, totesin että nyt on tämän kuun harrastuspiikki täynnä. Mies katsoi ällistyneenä ja totesi, että ei sitten tämän vuoden. Tuollaisia lupauksia voi tietysti antaa itselleen kevein mielin - vuoden ja kuukauden viimeisenä päivänä.

Nyt vielä Hyvää Uutta Vuotta kaikille!