Tällaiselta aloittelevalta ATC-puuhailijalta tuntuu aina puuttuvan jotain. Ja askartelutarpeita hankkiessaan on välillä samanlaisessa viidakossa kuin bloginkin kanssa. Esimerkiksi tuo leimailun maailma on minulle outo; olen kolmen leimasimen ja yhden mustetyynyn omistaja. Eli kultaisia leimoja vaan.

Perustarvikkeiden osalta haluaisin hankkia kohtuuhyvää vaikka hitaamminkin. Tarkoitan siis työvälineitä. Siispä päätin ottaa käyttöön kategorian, jossa voin esitellä hankintojani ja hämmästellä materiaaleja. Jos joku vielä jaksaa kommentoida ja vastailla niin hyvä on.

Työnurkkanikin on viime vuodet ollut aivan retuperällä, mutta kohenemaan päin.                                                             1322307.jpg Suurimmat tarpeeni ovat hyvä työvalo ja kirjoituspöydän tuoli, jonkunlainen. Niin ja lisää yhdistettyä säilytystilaa/tasoa.

No, lähdinpä tuossa päivänä muutamana sitä lamppua etsimään. Ja kuinkas sitten kävikään. Ei tullut lamppua mutta tuli kaksi tuollaista nallesäilytyslaatikkoa, minulla ei ollut sydäntä jättää niitä yksin halpahallin armoille. Ja ainahan sitä säilytystilaa tarvii, laatikot ovat jo täynnä papereita ja kuvamatskua.

No, jotakin ilmaistakin on olemassa. Nimittäin mainiot irtokarkkilaatikot tiiviine kansineen, jos vain ottaa oikean kokoisen kannen...Kiitos vaan paikalliselle videofirmalle! Jo tuli järjestys taloon.              1322391.jpg

 Omantunnon kysymys: Olisitko sinä raskinut jättää nämä?