1244452906_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Jälkijunassa tullaan, mutta tullaan kuitenkin. Työmatkan vuoksi en päässyt ajallaan laittamaan tätä kuvaa esille, vaikka se valmiina olikin. Tämä Ainon Kesäreissun ekan viikon aihe oli niin niin houkutteleva. SUVI, mikä ihana sana!

Mutta Suvivirteen liittyi jo ripaus kaihoa, sillä rakkaan lapsuuden ja aikuisuudenkin ystäväni Maurin perheen siirtyminen kesähuvilalle oli jo ovella. Heidän perheensä pakkasi nimittäin kimpsunsa ja kampsunsa kuorma-auton lavalle aina kun "koivu oli hiirenkorvalla",  pohjoisessa viikkoa puoltatoista ennen Juhannusta.

Ja takaisin he palasivat juuri ja juuri ennen koulun alkua, joka niihin aikoihin oli lykätty lähes syyskuun alkuun. Päivää ei ikinä tiennyt varmasti, joten voitte vain kuvitella kuinka monta kertaa ehdin syksyn lähestyessä juosta pihamme portille ja takaisin - asuimme samassa talossa - ennen kuin kaivattu ystävä palasi!

Mutta nyt on Suvivirsi laulettu, kolikot kourassa ja matka vie Invaliidikahvilaan, jossa hassuun antilooppikampaukseen sonnustautunut neitokainen pyöräyttää meille tötteröt!

Omistankin tämän kortin ystävälleni Maurille. Ystävyytemme kesti nelisenkymmentä vuotta, kunnes se päättyi joitakin vuosia sitten Tapaninpäivänä, jolloin koko perhe menehtyi tsunamin uhreina Thaimaassa. Enää en ajattele heitä päivittäin....Mutta suru ja ilohan kulkevat käsi kädessä ja Suvivirsi on omiaan nostamaan pintaan monenlaisia tunteita!