356 korttia sanomalehdistä kortti 11: Tässä kortissa vain tuo "minun" ruttuinen naamani on sanomalehdestä. Mutta mutta...kuitenkin tämä nyt on mukana Ainon haasteessa. Suurin osa kortista on eräästä rikkinäisestä taidekirjasta ja nuo mainiot pyörteet sain Tetralta korttivaihdon yhteydessä. Ai niin, muffinssi on aikakausilehdestä.

Mitä mielessä kortti 3: Kortti on mukana myös itselleni antamassani Mitä mielessä-päiväkirjahaasteessa, johon tullut kyllä niukasti osallistuttua. Se taas johtuu siitä, että tapahtuu liikaa ja aikaa on liian vähän. Siis runsaudenpula.

Mutta nyt:

Mistä tietää, että on viisikymppinen, pian. Siitäkö, että kun menin eilen monen vuoden tauon jälkeen kosmetologille ihonpuhdistukseen, tuo raikas opiskelijaneitokainen tervehdyksen sijasta kysyi, käytänkö silmänympärysvoidetta. Vai siitä, että hän löysi otsastani kaksi rasvaluomen alkua (mikä se on) ja totesi iän tuovan mukanaan kaikenlaista. Kupparoosasta ja nenänpielen katkenneista verisuonista hän taisi myös mainita.

Entäpä, kun menin sitten sovittamaan farkkuja ja näin peilissä niin muhkuraiset reidet, että arvelin ensin niiden kuuluvan jollekulle toiselle? Tai kun lukee Donna Leonin uusinta dekkaria ja lukunautinto perustuu siihen, että vielä muistaa edelliset kirjat ja yrittää niiden perusteella päätellä, mitä tässä tapahtuu. Kun ei oikein näe.

Ei ei, nämä ovat pelkkää pintaa ja pikkujuttuja. Nyt pääsemme itse asiaan ja se on PALAUTUMINEN! Kun tuntuu siltä, ettei koko viikonloppuna ehdi palautua työviikosta. Ei vaikka kuinka olis nauttinut työstä ja melkoisen tiivistahtisesta vapaa-ajastakin.

Mutta kun nokoset ja kirja kutsuvat koko ajan ja samalla tietää, että pitäisi tehdä jotakin hyödyllistä ja jotakin mistä muistaa, että viikonloppu sentään oli eikä vain mennyt.

Ja sitten tulee mieleen, että ei se tällaista ennen ollut. Että sitä jaksoi mitä vaan ja vähän enemmänkin. Vai jaksoiko? Kultaako aina jne...Onko joku sanonut, että tietyssä iässä ihminen jaksaa vähemmän ja minä päättänyt uskoa sen. Vai vaadinko itseltäni liikoja ja rasitun siitä lisää.

Teemana siis PALAUTUMINEN! Jos tunnette asian omaksenne, kommentteja otetaan vastaan. Ja kortteja, mutta niitähän voi tehdä mistä vaan päiväkirjateemasta. Kommentti olisi kuitenkin kiva, tietäisin käydä katsomassa.