Touhukkaan Joulukalenteri 2008 16.päivä

2151551.jpg

Tässä sitä pistetään puuroa pöytään. Jouluateria taitaa olla yksi keskeisimmistä osista joulu
aaton vietossa, ainakin näin aikuisiässä. Hyvät kala- ja poroalkupalat valkoviinilasillisella, pääruuaksi sienisalaattia, haudutettua punakaalia, rosollia mutta sillit erillään, pienet määrät laatikkoa, kevytvihreä salaatti ja vähän sitä lihaakin, kalkkunaa tai kinkkua. Ja lasillinen maukasta punaviiniä.
Ja jälkkäriksi kirpeää karpalokiisseliä. Kunhan se pukki on sitten käynyt, niin keitellään torttukahvit.
Olisiko tässä kaikki?!
Suunnilleen, paitsi että jokaisessa joulupöydässä on mukava olla jotakin, jota ei ole aiemmin kokeiltu.
Ja tietysti rauhallista viihtyisää keskustelua.

Sitten päivän teemaan eli mitenkäs teillä? Mikä kuuluu jouluateriaan, mikä ei?