Blogini käy aina vain tylsemmäksi, matkustusta matkustuksen perään mutta jotakin uutta ehdin sentään. Tänään olin mukana ASKARTELUTAPAAMISESSA, joka pidettiin Triin luona Espoossa. Kiitokset vielä Triille emännöinnistä!

Minun osaltani aika kului leimaillessa ja tuota Fiskarsin "raaputuslaitetta" kokeillessa. Tiedätte varmaan, sellainen jolla tehdään kohokuvioita sabluunan ja sellaisen raaputustikun avulla. Sainpa vielä vaihdettua vehkeen Minnalta itselleni. Se mikä miellyttää toista ei sitten toista miellytäkään, näinhän se on askartelussa niin kuin muussakin.

Nähtävänä ja kokeiltavana oli myös sellainen vihkon tai kirjan sitomiseen tarkoitettu laite, bind it all, samoin tuo kuuluisa Cutlebug, toisen Minnan.  Kätevältä vaikutti, sekä sen vaihtoehto big shot. Itse en näitä ehtinyt kokeilla, oli niin paljon sulateltavaa...Toivottavasti nimet tulivat oikein.

Omalle hankintalistalleni pistin pitkällä tähtäimellä tuon Cutlebugin ainakin. Ja sitten oli sellainen kätsy tarrojentekovempain, Xyron. Se myös...

Päivä oli kaikkiaan antoisa ja kiva. Paikalla olivat siis Triin ja itseni lisäksi Minna kertaa kaksi sekä porukan nuorin, kuukauden ikäinen neitokainen. Triin kissat ilahduttivat meitä myös.