Tänä aamuna meinasi olla nenä nyttyrässä, tiedä miksi. Turhaa kinaa kotona ja töihinlähtö ei jotenkin innostanut. Sääkin on tuulinen ja harmaa. Toki sitten kun avasi taas tämän oman oven ja tuttu kirjojen ja rapattujen seinien tuoksu työntyi tuohon nyttyränenään niin siitähän se...

Ja etenkin kun avasin työpaikkani postilaatikon ja ihme ja kumma - Finnstamperin pullea kuori odotti siellä minua. Tämä on ensikokemukseni Finnstamperista ja tosi positiivinen. Palvelu nopeaa ja ystävällistä ja tavarat juuri sitä mitä pitikin. Tekstimainontaahan tämä on, mutta hyvää kannattaa mainostaa.

Mitäs sitten tilasin. Kolmea eri mustetta, sekä suosikkiani Distress inkiä että VersaFineä sepian värisenä, tuo musta tuntuu välillä kovin kovalta. Akryylipaloja otin myös.

Ja sitten leimasimia. Kolme Finnstamperin omaa, joista kaksi tuollaista jugendtyyppistä kukkakuviota ja lisäksi pieni avain, jota olen usein kaivannut. Lisäksi kolme ihailemani Zettiologyn leimasinta.

Vielä otin rullan jännittävän näköistä koristeteippinauhaa ja sitten suosikkihyönteisiäni, salaperäisiä sudenkorentoja, kahtena erilaisena koristeena. Nyt taitavat määrärahat olla finaalissa vähäksi aikaa, mutta on näissä tekemistäkin. Pian hankintani alkavat näkyä korteissa, hope.