Nyt päätin vähän verrytellä sormiani ja päätäni ja naputella vähän löpinää tähän ruudulle. Eli eilen oli 15-vuotishääpäivämme ja koska menimme naimisiin juhliaksemme sitä, että olimme olleet yhdessä 10 vuotta, niin sehän jo tekee 25 vuotta. Ja siihen vielä yksi vuosi lisää - se jonka olimme "vain" kavereita. Että sellaista. Ylämäkeä ja alamäkeä mutta enimmäkseen kai sitä tasamaata. Ja mikäs - nykyisin kun joku kysyy mitä kuuluu ja voin vastata hyvää tai tavallista, olen tyytyväinen.

Mutta aina silloin tällöin sitä kaipaa jotakin piristystä. Sain eilen mieheltäni kauniin Kalevala-ranneketjun, rannekorua minulla ei olekaan ollut vuosikausiin. Ja jos nyt jaksan vielä viisi vuotta, saan kuulemma uuden sormuksen - samalta mieheltä siis.

Niin ja kytkylahjana tuli hirmuinen pussi makeita irtokarkkeja. Juuri kun olin ajatellut että makean syömistä pitää vähentää ja ulkoilua ja liikkumista lisätä - eihän siitä mitään tule että tuntee itsensä väsyneeksi heti aamusta ja alkusyksystä jo.

No, piristystä täytyy hakea myös varaamalla aika kampaajalta, punertavaa ja raitoja. Samaan syssyyn taas ripsiin ja kulmiin väriä. Messukausi on nimittäin alkamassa ja pää kuin olkipehko. Sekä sisältä että ulkoa. Joo.

Blogissani on näyttänyt viime päivät aika hiljaiselta, vain kortteja Maailman ympäri-haasteeseen. Se ei toki tarkoita, ettenkö tekisi koko ajan ja vähän kaikkea. Sain juuri yhden decosivun maailmalle ja se ketjukorttihaaste, kortit kuudelle ja kirje eteenpäin kuudelle, työllisti myös. Mutta ikävä kyllä neljä kuudesta palautti tuon kirjeen, koska se oli jo käynyt heillä yms.muista syistä. Eli kirje on nyt kiertänyt ATC-porukoissa sen verran, ettei uutta väkeä tunnu löytyvän....

Sitten olen aloittanut nukkekotikerhossa vai minikerhoko se nyt on. Mainiota. Olen hankkinut tarvikkeita, joista vetäjämme on vinkannut mahtavasti sähköpostitse. Eilen sain markkinakojun tikut pätkittyä määrämittaan ja nyt ne pitäisi hioa. Itse tikut sirkkelöi minulle tuo 26 vuotta sitten tapaamani mies.

Eli sellaista. Tuosta torikojuprojektista kerron myöhemmin lisää.

Edessä on viikonloppu, huomenna tosin työpäivä mutta sitä ei lasketa. Sitten pitäisi pestä ikkunoita ennen kuin pakkaset tulevat. Ja kunnostaa koiran turkkia ja sunnuntaina - jos sää sallii - olisi kiva käydä sienimetsässä. Ja nuo tikut - ne odottavat yhä hiomista. Ja korttihaasteita olisi vaikka minkä moisia.

Siispä mainiota syysviikonloppua kaikille!