1932019.jpg

Tähän "uusvanhaan" sivuun liittyy tarina, muuten sitä ei ymmärrä. Pidin lapsena valtavasti eläimistä. Meillä oli Oulussa sukulaisia, hieman kaukaisempia minun näkökulmastani. Kävimme heillä muutaman kerran vuodessa.

He asuivat maalaistalossa ja heillä oli mm.sikoja. Jostain syystä olin erikoisen ihastunut juuri niihin. Kun sitten olimme lähdössä Ouluun kyläilemään, hihkuin aina innoissani: "Mennään Ouluun sikoja kattomaan!"

Perhepiirissä se aiheutti riemastusta, mutta enpä tiedä muuten. Äitini oli hyvin tarkka siitä, mitä muut ajattelevat...Mutta hän oli myös hyvin valveutunut äiti ja piti tärkeänä sitä, että me lapset oppisimme pienestä asti ilmaisemaan itseämme. Niinpä hän hankki kumpaisellekin vihon, johon joko me itse tai hän kirjasimme sattumuksia. Muistan että tuon vihon yhdelle sivulle olin kirjoittanut tuon sikajutun, silloin jo lentäväksi lauseeksi muodostuneen. Äiti oli huolehtinut päiväyksestä.

Ikävä kyllä en enää tiedä, missä tuo vihko on. Niinpä laadin Ainon haasteeseen ATC-ciria inspirated by books 30 Books made by us.