Vappumekko-haaste on päättynyt. Mekkoja tekemään yltyi ruhtinaalliset 13 innokasta. Osa heistä teki kaksi, jopa neljäkin korttia.

Arvontaan, jonka poikani Onni suoritti tänään virallisten valvojien läsnäollessa, kaikki osallistuivat kuitenkin yhdellä arpalapulla. Koska osallistujia oli yli kymmenen, palkintokuoria arvottiin kaksi.

Tällä kertaa arvonnassa voittivat Mimiko ja Arja L. Onnittelut voittajille, palkintokuoret lähtevät matkaan tällä viikolla!

Ja kiitokset kaikille osallistuneille! Seurailkaapas blogiani, mielessäni on eräs haasteaihe, joka sopisi mainiosti tähän ajankohtaan.

1493307.jpg

 Tällä kortilla haastaan kaikki innokkaat mukaan tekemään kortin aiheesta Vappumekko. Nimi on tällainen, sillä siihen liittyy pieni tarina.

Kun olin lapsi perheessämme oli tapana, että meille tytöille hankittiin Vapuksi uudet kesämekot. Tai siis useimmiten ne olivat äitini ompelemat. Siitä nimi Vappumekko. Asiaan kuuluivat myös polvisukat ja pikkukengät.

Hieno juttu, mutta satuimme asumaan pohjois-Suomessa, jossa vasta Vapun aikaan ruvettiin odottelemaan jäiden lähtöä Torninonjoesta. Siispä sää oli useimmiten joltisenkin kylmä.

Silti näistä Vapuista on jäänyt iloinen muisto, jota halusin tällä haasteella juhlistaa.

Siispä tervetuloa tekemään kortti tästä mekkoaiheesta, Vappua ei tarvitse niin kovasti korostaa jos ei tahdo. Ajatelkaa vaikka kesämekkoa!

Kortti saa olla ATC, tuumainen, moo, 4 kertaa 4...ihan mikä vaan ja aikaa on 4.5. saakka.

Eli kortti vain omaan blogiin ja suora linkki tänne minulle. Ja jos linkki on vähän vinksallaankin niin siitä ei anneta piiskaa!

OSALLISTUKAAHAN NYT EDES MINUN MIELIKSENI!