1761522.jpg

Lapsena minulla oli tapana piirrellä tällaisia vääränvänkyröitä taloja. Eipä ole kehitys mennyt tässä asiassa eteenpäin, luulen että 40 vuotta sitten tekemäni talot olivat laadukkaampia kuin tämä. Mutta iloinen se ainakin on ja iloa ei koskaan ole liikaa!

Ensin minun piti tehdä talo Sinitaivaan Ainon uuden blogin kunniaksi piirustuspäivänä, mutta idean saatuani huomasin että tuo päivä on jo mennyt. Mieli teki kuitenkin piirtää ja sitten muistin Peppi-haasteen; Huvikumpujahan nämä minun taloni tavallaan ovat. Siispä tämä on vastaukseni ATC-Ciria Inspirated by Books haasteeseen 22 Pippi Långstrump.

 Suhteestani Peppi Pitkätossuun vielä sen verran, että tokihan niitä tuli luettua mutta kirjojakin paremmin mieleeni jäi single, jonka sain kun perheeseemme joskus 60-luvulla hankittiin levari. Sinkun toisella puolella oli Täälläpä Peppi Pitkätossu...ja toisella On laiva valmiina lähtöön. Minun ehdoton suosikkini oli tuo jälkimmäinen, haikea kappale. Kuuntelin sitä kerran toisensa perään kyyneliä nieleskellen. Siitähän se kortti olisi pitänyt tehdä...