No niin. Kotilaiskalta tulleesta materiaalista tein nämä kaksi korttia, ylempi "Fiiliksissä" ja alempi "Pikku Antin mietteet". Ylemmässä taustakuva ei ole kotilaiskalta, muu on. Ja vähän kultaista khoväriä lisäksi.

Myös alemmassa tausta on minun valikoimistani, samoin haaraniitti. Ja vähän tussia päälle.

Nämä kortit ovat sitten Funchalilta tulleesta materiaalista. Vasemmalla "Hiihtoniilo", oikealla "Meren armoilla". Hiihtoniilon tausta on jostakin aikakausilehdestä, vähän kimalletta lisänä, tussia ja haaraniitti. Meren armoilla on muuten lähetetetystä materiaalista, mutta ankkuri lisätty.

Nyt on vielä yksi kokonainen kuorellinen jäljellä, mutta loppuilta taitaa mennä saunoessa ja telkkarin ääressä.

Vihdoinkin sain Ainon materiaaleista kortit tehtyä. Kovasti ovat erilaiset, mutta sehän on vain hyvä. Ajatus "Ihminen ei ole saari" on pyörinyt mielessäni pitään ja kun näin tuon maalauksen ja siinä olevan naisen jäätävän olemuksen, tiesin minne lause kuuluu.

Tuo toinen kortti onkin vain sellainen nuorisohenkinen ja minulle aika epätyypillinen.

 

 

Myös Kotilaiskan roskahaasteen B-osan materiaali saapui tänään. Yllä Kotilaiskan sanomalehtimateriaalista tekemä huippuhauska Lastenkutsut-kortti. Lisäksi tuli kolme kuorellista sanomalehtimateriaalia, sormia syyhyttää jo mutta väsymys painaa sen verran, etten aloita enää tänään...kun ensitten malta lopettaa.