Olen jo jonkin aikaa, siis syksystä, pohtinut tätä haastetta. Minusta se sopii mainiosti kevääseen, jolloin lumen alta paljastuu paitsi koirankakkaa ja tupakantumppeja, myös paljon muuta kivaa - kin! Uskokaa tai älkää!

Haaste on siis tällainen: Lähde kävelylle ja katsele mennessäsi jalkakäytävien reunoja ja muita maakaistaleita tarkasti. Löydät varmasti monia kortintekijää inspiroivia pikku juttuja. Pidä muovipussia taskussasi ja sujauta löytösi sinne. Kotona voit huuhtaista ne ja miettiä, mikä lopulta olikaan säilyttämisen arvoista.

Tähän hommaan saat aikaa 2.5. asti, Vapun jälkeenhän apajat voivat olla mahtavat. Sitten toivon sinun laittavan löytösi esille blogiisi.

Seuraa kortin tai korttien tekovaihe. Päätät itse, mitä roskaa tai roskia haluat käyttää ja kuinka monta korttia teet. Jokaisessa kortissa tulee olla vähintään yksi löydöistäsi. Korttien tulisi olla blogissasi su 15.5., postaus tänne vaan.

Nyt mukaan, tämä haaste yhdistää raittiin ilman, etsimisen jännityksen ja löytämisen ilon ja vielä luomisen riemun ja tuskan.

Yllä näette minun löytöni, pian lisään tähän vielä mallikortin!

 No, tässä tämä mallikortti, löytönä karkkipaperijänikset.

[[split]]