Sata vaihtoon 19/100: Tässä lisää kortteja Ainon Sata vaihtoon-haasteeseen! Tausta on kokonaan käsityökuvastosta, lemmenpari on Ainolta itseltään saadusta leikekuvasta. Nuo kehykset tein sivelemällä lehdestä leikattuihin kehyksiin glossia ja kimalletta. Sydämet ovat oikeasti vaaleanpunaisia ja sitten vähän pitsiä toki!

Sata vaihtoon 20/100: Jostakin kortista tuntee enemmän onnistumisen iloa kuin muista. Tämä on minulle sellainen, en tiedä miksi! Käsityökuvastosta tässä ovat vain ruusut ja viulu. Tausta ja tyttönen on koottu rikkinäisen taidekirjan kuvista, dream-teksti on sellaisesta vellumlehtiöstä ja tuo vaaleanpunainen "haituva" tuli Ainolta ja on todella arvokasta materiaalia, vaikka vähän vaikeaa kiinnittää. Kortti onkin siksi lakattu. Sitten vielä sydämet, nämäkin vaaleanpunaisia.

Keksin muuten uuden tavan "kuluttaa" paperia. Vahingossa tuohon taustaan tarttui pala kaksipuoleista teippiä ja kun sen irrotti, jäi vaalea kuluma. Niinpä painelin teipillä vähän enemmänkin, ei kyllä näy tässä kovin hyvin. Kannattaa kokeilla!