2118345.jpg

Mitä ihmeen roskia se Touhukas on nyt keksinyt skannata? Ei ei, tässä ovat dokumentit syksyn suurtapahtumasta. Nukkekotini on nimittäin rantautunut Englannista ja olisi noudettavissa, ollut jo tiistaista lähtien. En vain ole kerinnyt ja vissiin vähän jänskättää...

Mutta tänään se on edessä, ensitapaaminen. Töiden jälkeen suunnistan siis postiin, toivottavasti saan perheeltä kantoapua. Mahtaako olla painava?

Mutta paketteja en avaa vielä, vai...Ja täytyy ryhtyä selvittämään missä järjestyksessä olisi paras kasata, ensin tapetointi yms ja sitten kasaus vai?

Joka tapauksessa tiedän jo suunnilleen mitä ja keitä tuohon taloon olisi tulossa. OIkeastaan päässäni ja osin paperilla on jo kokonainen tarina, monta elämäntarinaa. Ja yksi alaston asukaskin on ja jonkin verran näperrettyä pikkusälää, jota en ole esitellyt vielä missään.

Missähän tätä projektia ja tarinaa esittelisi? Lähes kaikki kortteilijat, jotka ovat hurahtaneet nukkiksiin, ovat tainneet perustaa erillisin blogin tuota jälkimmäistä varten. Tai toisinpäin. Ja kyllä se taitaa tuo minunkin blogini lähteä liikaa rönsyilemään, joten täytyy vain kerätä kaikki tarmo, vaikka mielessäni on yhä kuinka poropeukaloin tuon Touhukkaan kasaan...vaikka päivääkään en ole blogin aloittamista katunut! Niin paljon iloa ja uusia kontakteja se on tuonut!

Siispä kaikki hyvät neuvot mökin kasaamisesta, tuon alastoman puvustamisesta yms. ovat tervetulleita!